Maak je droom waar

Januari is zo’n maand bij uitstek dat je goede voornemens maakt. Je wilt meer tijd voor jezelf, 10 kilo afvallen, je gaat voor een nieuwe relatie of een eigen bedrijf. Maar hoe vaak komen jouw voornemens uit? Hoeveel doelen en dromen heb je al gerealiseerd? Er zijn immers altijd weer redenen en excuses waarom het niet lukt.

Dat kunnen natuurlijk legitieme redenen zijn zoals omstandigheden, financiën en dergelijke. Maar vaak wordt het niet lukken  van een doel of een droom veroorzaakt door angst. Angst voor het onbekende, om alles achter je te laten en een nieuwe start te maken. Angst dat het je toch niet gaat lukken of dat je het niet kunt.

Hoe jammer is het nou toch dat die dromen nooit verwezenlijkt worden door die eeuwige twijfel aan jezelf.

Wil je in 2014 je dromen wèl waarmaken, kom dan eens voor een doelopstelling naar Liber LifeCoaching.

In 1 à 2 uur kom je erachter wat je nodig hebt om je droom te verwezenlijken. Wat jouw sterke punten daarbij zijn. Wat je achterlaat en wat het je opbrengt als je jouw doel bereikt. Je kunt afrekenen met je angsten en je leert om dat kritische stemmetje in je hoofd de mond te snoeren. Uiteindelijk loop je daadwerkelijk de stappen die nodig zijn vanaf de start naar jouw droomdoel en je ervaart welke emoties loskomen als je dat doel bereikt.

Dromen zijn geen bedrog. Jij kunt zelf jouw droom werkelijkheid laten worden!

 

Zet in 2014 die positieve stap voor jezelf en maak een afspraak.