what’s in a name?

Liber Life Coaching is de naam die ik heb gekozen voor mijn praktijk. Eigenlijk is het een voor de hand liggende naam. Lilly van den Berg samengevoegd is Liber. Dat betekent vrijheid. Dat is een mooie bijkomstigheid. Ook in het logo staat het poppetje van de i voor vrijheid en blijdschap. Kom maar op zegt het eigenlijk. Ik ga aan mezelf werken en ik kom er sterker uit. Het logo straalt positiviteit uit en laat groei zien.

De kleur is ook niet toevallig gekozen. In het boek van Cornalien Stolker “kleur je persoonlijke ontwikkeling”staat oranje als volgt omschreven:

Oranje is warm en vrolijk. Oranje hoort bij genieten van het leven. Als je helemaal in je kracht staat en vol overgave de dingen doet waar je enthousiast over bent. Een enthousiasme dat je uitstraalt en daardoor aanstekelijk is voor anderen. De scheppingsdrang die hoort bij oranje is scheppen in verbondenheid. Je maakt verbinding met anderen vanuit je gevoel. Je kunt luisteren naar de ander en daadwerkelijk voelen wat de ander bedoeld. Het principe van één en één is meer dan twee. Oranje geeft energie en kracht.

Nou het voorgaande is me op het lijf geschreven…..