Mindfulness – pure ontspanning


Minder stress, minder vaak ziek, beter in je vel

 Innerlijke rust. Betere kennis van jezelf en van je lichaam. De baas zijn over je eigen gedachten. Beter slapen. Wat zou dat voor jou betekenen? Mindfulness is een prachtige manier om de automatische piloot uit te schakelen en voortaan met volle aandacht te leven. Het mooie is: het werkt echt!

"Er zijn twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in de laatste manier."  Albert Einstein
“Er zijn twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in de laatste manier.”
Albert Einstein

Mindfulness: gegarandeerd ontspannen

De werking van mindfulness oefeningen is al vaak wetenschappelijk onderzocht. En wat blijkt? Mensen die deze oefeningen doen, zijn minder gestrest, minder vaak ziek en zitten beter in hun vel. Dat wil jij toch ook? De lessen mindfulness geven je één uur per week volledige ontspanning. Je kunt de diverse ontspanningsoefeningen makkelijk thuis herhalen, waardoor je er optimaal van profiteert.

 

Mindfulness in de natuur

De natuur heeft een rustgevende invloed op je. Mindfulness training in de natuur geeft je dus een dubbele dosis rust. Samen gaan we naar buiten, genieten we van de omgeving en de elementen en doen we verschillende oefeningen waardoor jij je volledig kunt focussen en ontspannen. Blijf je liever binnen? Geen probleem. Ik geef ook cursussen in mijn praktijk.

Kosten

Groepslessen (max. 6 personen)
€ 50,- per blok van 6 lessen van 1 uur.

Individuele sessies
€ 65,- per les van 1,5 uur.