Talentenspel laat je je talenten ontdekken

Er gaat een wereld voor je open

talentenspel

Het Talentenspel is een prachtige manier om meer inzicht in jezelf en je talenten te krijgen. Heb jij het gevoel dat het leven je meer te bieden heeft, maar loop je vast in de waan van alledag? Of ben je ontslagen en wil je dat een volgende baan écht bij je past? Dan is het Talentenspel waarschijnlijk iets voor jou. Het kan je helpen keuzes te maken in je leven of loopbaan en bij koersveranderingen. Ontdek wat jouw twaalf talenten zijn en krijg antwoord op de vraag wat jouw uiteindelijke doel/missie in het leven is.

Gerichte keuzes maken op basis van jouw talenten

Wil jij je leven weer richting geven? Zélf de koers bepalen? Dan is het belangrijk te weten over welke talenten je beschikt. Je speelt het Talentenspel zelf, met mij als (gecertificeerd) begeleider. Je kiest je 12 talenten uit een stapel van 90 archetypes. Met hen speel je het spel. Dat kan soms best confronterend zijn, maar je komt ontzettend veel over jezelf te weten… En als jij volmondig ja kunt zeggen tegen je missie, zul je merken dat veel dingen in je leven vanuit je passie gebeuren.

Talentenspel iets voor jou?

Wanneer kun je het talentenspel spelen? Als je antwoord wilt op een van de volgende vragen:

. welk beroep past bij mij?

. hoe doorbreek ik mijn patronen?

. waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?

. wat wil ik het allerliefste doen?

. wat is het doel van mijn leven?

Kosten:

€ 495,- voor het totale traject.

Ben je nu nieuwsgierig naar mijn missie?

Ik ben de gids die een stukje meeloopt op het levenspad van een ander, zodat zij met hervonden eigen kracht zelf haar weg verder kan afleggen.